jueves, 3 de octubre de 2013

O Artai suma a sua primera victoria de Copa Galicia frente o Liceo La Paz

Copa Galicia alevín masculino-Xornada 3

Partido que enfrontaba ó terceiro e cuarto clasificados do grupo resultando gañador o Artai, que coa súa primeira victoria da tempada colócase no terceiro posto. O partido empezaba coas baixas de Jaime e Dani, que caía lesionado a dez minutos do comenzo do partido e non puido xogar.  O primeiro periodo do partido foi moi axitado, no que o Liceo aproveitava o seu dominio no rebote. No segundo periodo a entrada de Marco a cancha polo conxunto visitante axudou o equipo carballes co rebote e permitiulles levarse o parcial. O último tempo antes do descanso veronse os peores minutos do Artai, a falta de fortuna, os nervios e as numerosas faltas cometidas polos visitantes fixeron mella no de Carballo que recibiron un parcial de 17-2 a favor de Liceo, chegando o descanso 35-22. Tras o paso polos vestiarios a dinamica do encontro cambio e veu o resurdir dos de Artai que pasaron a dominar  o encontro merced a unha boa defensa en toda a cancha e impoñendose no rebote o que permitiu os visitates a salida de contrataque e facerse coa sua primeira victoria da temporada por 48 a 65.